USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Saako rekisteröitymisen laskulla?
Lyytissä rekisteröinnin voi maksaa heti rekisteröintilomakkeen täytön yhteydessä verkkopankkimaksuna tai jälkikäteen laskulla, kun rekisteröidyt viimeistään 1.9.2021.

2. Milloin Early Bird –hinta päättyy ja mitkä ovat peruutusehdot?
Early Bird -rekisteröintiaika päättyy 1.5.2021. Peruutus on kulutonta 1.5.2021 asti, jonka jälkeen veloitetaan 100% osallistumismaksuista.

3. Kuuluuko rekisteröintiin lounas?
Kaikkiin kokouspaketteihin sekä maksettuun rekisteröitymiseen sisältyy ruoka.

4. Voiko seuralainen ostaa pelkän gaalalipun?
Rekisteröityessä seuralaisen on mahdollista ostaa myös Gaala erikseen ilman rekisteröitymistä kokoukseen. Tällöin hän ei voi kuitenkaan osallistua kokouksen muuhun ohjelmaan tai koulutuksiin.

5. Voiko tulojuhlaan osallistua erikseen?
Tulojuhlaa ei voi ostaa ilman rekisteröitymistä.

6. Milloin koko ohjelma julkaistaan?
Ohjelmaa päivitetään vuoden 2021 aikana aina kokoukseen asti sitä mukaa, kun kouluttajia ja puhujia saadaan kiinnitettyä.

7. Miten Valkeakoskelle pääsee?
Valkeakoskelle pääsee kätevästi bussilla. Linja-autoasema sijaitsee reilun 10 minuutin kävelymatkan päästä hotellilta.
Myös omalla autolla saapumiseen on hyvät yhteydet useista suunnista ja ilmainen autoparkki hotellin pihassa suuremmallekin tarpeelle. Lähimmät juna-asemat Akaa (Toijala) 20min ja Tampere 30 min ajomatkan päässä.

8. Missä voin hoitaa ostokseni?
Lähin ruokakauppa K-Citymarket (Hakalantie 1) on 5 minuutin kävelymatkan päässä kokoushotellilta. Lähin apteekki löytyy myös Citymarketin yhteydestä. Alko sijaitsee liikekeskus Koskikaran yhteydestä.

9. Onko kokouksessa ohjelmaa lapsille?
Ilmoita rekisteröinnin yhteydessä lasten osallistumisesta. Räätälöimme lapsille oman ohjelman, jos osallistujia on tarpeeksi.

10. Rekisteröintimaksun palautus, jos kokoukseen rekisteröitynyt joutuu perumaan tulonsa sairastumisen tai oireiden vuoksi?

Jos sairastuu äkillisesti tai on sairastumisen oireita ennen kokousta, ohjeistamme pysymään kotona.

Rekisteröintimaksua ei palauteta vaan se jää osallistujan omaksi kustannukseksi. Rekisteröinnin voi kuitenkin myydä eteenpäin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä järjestäjiin.

Huomioithan, että maksamattomista laskuista jää merkintä alueen/SNKK:n tietoihin ja se voi vaikuttaa kokousosallistumiseen jatkossa. Jokaisen kokoukseen rekisteröityneen kannattaa tarkistaa henkilökohtaisen matkavakuutusturvansa kattavuus omasta vakuutusyhtiöstä ennen kokousta. Rekisteröityneen kannattaa myös selvittää hotellihuoneen peruutusehdot.

Miten Covid19-tilanne huomioidaan kokousjärjestelyissä?
Seuraamme aktiivisesti koronaohjeistusta. Päivitämme sivuja sen mukaan, kun ohjeistuksia muutetaan.

Kaikissa tapahtumapaikoissa on mahdollisuus käsien pesuun sekä käsidesipisteitä.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Pyydämme lisäksi jokaista varautumaan riittävällä määrällä omia maskeja.
Tulemme antamaan osallistujille tarkempia ohjeita esimerkiksi rekisteröitymiseen ja kokoustiloissa liikkumiseen.

Kokoustilojen kapasiteetti otetaan käyttöön tarvittaessa rajatusti, jotta turvavälit säilyvät. Osallistuminen ohjelmiin tulee mahdollisesti olemaan rajattu istumapaikkamäärän mukaan.

Tarvittaessa osaan ohjelmista tehdään ennakko-ilmoittautuminen ja kokoustiloissa on kokoustiimiä valvomassa, etteivät tilat tule liian täyteen.

Gaalan valokuvaus on aikataulutettu, jonka avulla voidaan porrastaa gaalaan saapumista.

Kokousjärjestäjänä seuraamme tilannetta ja lähetämme tarkennettuja tietoja ja ohjeistuksia mm. osallistujille lähetettävässä infokirjeessä.